U20 Herrer

Et spændstigt bundt af ambitiøse, unge gutter

Om vores U20-drenge

Dette hold er en flok friske fyre, som træner 2-3 gange om ugen; den ene gang sammen med klubbens herrehold, hvor nogle af drengene er en del af kamptruppen. Fokus er på at udvikle både fysikken, teknikken og – ikke mindst – spilforståelsen. 

Alle er velkomne! Her er plads til alle, vi har alt fra nybegyndere til etablerede, meget talentfulde spillere. Målsætningerne er på plads, vi vil kvalificere os til U20 DM og selvfølgelig fortsætte med at være en kæmpe del af det fantastiske, sociale liv i Danmarks fedeste volleyklub.

Det siger cheftræner, Markus Svendsen, om holdet:

“U20 holdet er et hold der lige nu gennemgår en stærk udvikling. Man kan se, at de bygger på til hver træning. Drengene er en homogen gruppe, som har det rigtig godt sammen, og det gør, at de har en rigtig god forståelse for hinanden på banen. Men selvom de godt kan hygge sig, så er der stadig en god intensitet både til træning og kamp, og det er nok den vigtigste betingelse for at blive bedre volleyspillere. Min ambition for drengene i år er en DM kvalifikation; vi var tæt på sidste år, og vi er kun blevet bedre.”

Træningstider

                                                                                                                            Tirsdag: 17:00-19:00
                                                                                                                            Torsdag: 19:00-21:15
chefTræner

Markus Svendsen

TLF.: 22631558

MAIL: svendsenmarkus@gmail.com