VI HAR ET HOLD TIL ALLE

I MVK går vi meget op i at være en klub for alle! 

Om du har spillet i 25, 10, 2 år – eller aldrig har prøvet det før; finder vi et hold, hvor du passer ind og kan blive udfordret. Hvis du er i tvivl om, hvilket hold du burde prøve af, så tag fat i os.

MVKs seniorhold

Vores ambitiøse ‘førstedamer’ har klare ambitioner om at komme i 2. division, og holdet består af en god blanding af unge talenter og erfarne spillere.

Vores ‘førsteherrer’ arbejder ligeledes hårdt på at indfri drømmen om 2. division. Her blandes de unge, spændstige kræfter med de erfarne – til alles fordel.

Vores Dame Danmarksseriehold består af en gruppe unge kvinder, der elsker at mødes og få dyrket motion gennem verdens bedste holdsport. Mange er også med på UngMix. 

Et ungt hold med fokus på udvikling af fremtidens store talenter. Sammenhold og holdånd er en central del af holdet, og der bliver eksperimenteret for at opnå den enkelte spillers potentiale.

UngMix er et nyoprettet hold, som fokuserer på det sociale i gå til volley. Det er et pusterum fra studie og arbejde, hvor man får en god omgang motion og gerne slutter af med en øl og hygge.

Vores Trimhold består af spillere i alle aldre, både mænd og kvinder, der træner for at lære noget nyt, blive bedre til at spille volley, men også for at have det sjovt.

MVKs ungdomshold

En flok friske fyrer, der træner 2-3 gange om ugen, og hvis ambition det er at kvalificere sig til U19 DM.

En gruppe af relativt nystartede, friske drenge, der giver den gas og udvikler sig hurtigt.

En stærk blanding af alt fra nybegyndere til piger, som har spillet i flere år, og er super ambitiøse.

Vi har samlet de sejeste unge gutter og gutinder på hele Midtfyn. Så hvis du går i 2.-5. klasse, er det her, du skal starte din volleykarriere. Det bliver STORT!