2.div herrer

Et højthoppende bundt af slagkraftige, friske mænd

Om vores førsteherrer

Vores herrehold består af både dygtige, erfarne spillere og unge, lovende talenter. Holdet har de sidste to sæsoner spillet i 2.division og blev nr. 2 i rækken i forrige sæson. Derfor er ambitionsniveauet absolut i top. 2 gange om ugen mødes holdet og gennemfører træningen med god intensitet og endnu bedre humør. Kærlighed til sporten (over alt andet) er, hvad der driver holdet, men der er selvfølgelig også plads til en sodavand eller øl efter træning og kamp. Dette hold har en bred trup, men har altid plads til flere dygtige spillere. Kom og vær en del af Danmarks fedeste volleyballklub.

Cheftræner, Henrik Jørgensen, siger dette om holdet:

“Vi har til denne sæson fået sammensat en, vil jeg sige, nærmest perfekt trup med mange unge talenter og flere erfarne spillere til at binde det hele sammen. Vi har skabt et fedt træningsmiljø, hvor niveauet og intensiteten er høj og yderst udviklende for alle vores spillere.”

Det siger spillerne om deres hold:

“Herreholdet i MVK er nok det største, stærkeste og ikke mindst flotteste hold. En fantastisk blanding nogle rutinerede kræfter og nogle sultne, unge drenge. Men selvom det er et meget fysisk hold, så er teknikken stadig i orden. Der er sjældent set vildere flok spillere på den fynske volleyscene. Tårnhøje centre, lynhurtige liberoer, hævere med sukker-fingre og kanter, der er hurtigere på aftrækkeren end Lucky Luke. Vi har kæmpe ambitioner i år. Vi har tænkt os at dominere og destruere alt og alle på vores vej.”

Træningstider

                                                                                                                           Mandag: 19:00-21:15
                                                                                                                           Torsdag: 17:15-19:30
ChEFTræner

Henrik Jørgensen

TLF.: 40983512

MAIL: henrik_obj@hotmail.com