Lørdag d. 27-10 bød MVK’s Herrehold Kolding velkommen til en danmarksserie kamp på hjemmebane.

Kolding klædt i bleggrøn og Midtfyn i mørkeblå. I 1.Sæt viser Midtfyn at de ikke er her for at fjolle rundt, - efter en peptalk fra vores alles Henrik Jørgensen om, hvordan vi ikke har nogle hard-hitters med i dag, så vi måtte skrue bundniveauet helt op på 11 (ud af 10 mulige). Mange af boldene i 1.sæt var lange og fejlfrie. Det var en god start der virkelig også bragte smilene frem på samtlige af MVK’s spillere, - på banen såvel som på bænken. Koldings spillere, not so much. Sættet endte 19-25 til hjemmedrengene.

2.sæt var lidt ligesom en god powernap. 27 minutter og rigtig tilfredsstillende. Med solide præstationer fra de 2 nye additions til holdet: Jesper Elkjær og Laurits Bahl, tog Midtfyn føringen og holdt den resten af kampen.

3.sæt startede som de andre med en føring fra Midtfyn op til 17-11, hvor så Dansk volleyballs mest kontroversielle beslutning absolut nogensinde bliver taget af 2. dommeren. Grundet opstillingsfejl og et omdiskuteret 7-tal får Midtfyn frataget alle deres point og starter sættet forfra 0-11. Sættet ender 19-25 til Kolding efter en brav kamp, hvor mange af Midtfyns point blev vundet af en anden ny spiller på holdet: Anders Sørensen, der med en imponerende præstation satte sig i respekt over for Kolding.

4. sæt startede lidt sløvt, men med nogle bolde som Kolding ikke havde set - selv hvis de ramte dem i hovedet, lagde Anders Elsborg låg på kampen. En nådesløs performance fra Jesper Brokmose og Markus Svendsen må heller ikke gå unævnt hen. De var der når der var brug for det. Sættet endte meget tæt 29-27 og MVK vandt dermed 3-1 i sæt mod Kolding.

Henrik Jørgensen gav en bajer for det gode niveau og den gode energi der herskede gennem hele kampen og Jesper Elkær tog titlen som kampens spiller.