2. damer

Et entusiastisk hold fyldt med voksende talenter og smittende gejst!

Om vores andendamer

Dette ambitiøse hold er en blanding af unge spillere fra 15- til 25-års alderen. De træner to gange om ugen for at kunne indfri deres mål om at blive ved med at blive bedre og bedre. Det vigtigste er dog, at have det mega fedt sammen – og det har de; både på- og uden for banen. Strandture, kagebagning, picnics og selvfølgelig de legendariske klubfester er bare nogle af de ting, de foretager sig uden for klubregi. Selvom de er en ret tæt gruppe, er der altid plads til flere i MVK-familien.

Cheftræner, Henrik Jørgensen, siger således om holdet:

“Det er kæmpe fornøjelse at træne disse tøser! Vi har en bred, talentfuld og meget træningsivrig trup, som gør os i stand til at levere træninger på højt niveau, som i overensstemmelse med ambitionerne rækker langt videre end danmarksserien.”

Spillerne siger selv dette om holdet:

“Dameholdet i MVK består af de ondeste, stærkeste og lækreste tøser. Vi er en solid blanding af unge stjerneskud og rutinerede jernladies, der slår hårdere end en hest kan rende og flyver hen over trægulvet, som var der magi involveret. Holdet er fuld af gak og gøgl, men til træning og kamp er der ild i øjnene og blod på banen. Vores ambition er at vinde Fyn og Sydjyllands benhårde Danmarksserie og rykke i 2.division, hvor vi nok skal vise dem, hvad vi er lavet af!”

Træningstider

Tirsdag: 17.00-19.00

Torsdag: 17.00-19.00

ChEFTræner

Henrik Jørgensen

TLF.: 40983512

MAIL: henrik_obj@hotmail.com